Autor: Informer/D.G.

10.10.2024.

08:42

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

Džet set

Karleuša otkrila istinu o Lepi Lukić i Baki Prasetu! JK se obratila starijoj koleginici: "Samo sa tobom nisam bila na sudu, molim te..."

Regionalna zvezda Jelena Karleuša i jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase nedavno su održali zajednički lajv koji je bio humanitarnog karaktera, a tom prilikom prikupili su 15.000 evra pomoći za ugrožene poplavama u Bosni i Hercegovini. Tokom dva i po sata, jutjuber i pop diva prošli su mnoge teme koje su intrigirale, ali i nasmejale 180.000 gledalaca. 

Međutim, ono što je sve šokiralo jeste kada je JK rekla da je čula da je jutjuber dobar u krevetu, kao i da je tu informaciju dobila od starije koleginice Lepe Lukić.

Informer

 

Lepu je ovo iznerviralo pa je zapretila tužbom, Baka Prase se pravdao da to nije istina i da ga je Karleuša "uvalila", a sada se posle cele zavrzlame prvi put oglasila i Jelena. Pop diva se javno obratila starijoj koleginici:

- Lepa, molim te, ja sam se zezala. Volim te, obožavam, te. Još sa tobom da idem na sud, samo sa tobom od pevačica nisam bila na sudu. Šalila sam se - istakla je JK u potkastu kod makedonskog jutjubera Stefana Lazarova, pa dodala:

Informer

 

- Ona se naljutila. Lepa, ja sam samo rekla da si videla Baku Praseta i da si čula svašta za njega. Mislim da nema pojma šta sam ja rekla, nego da su joj novinari preneli neku glupost - govori Jelena, pa poentira:

- Ako pogleda, shvatiće o čemu se radi. Obožavam te, Lepa, veliki pozdrav za tebe - završila je Karleuša na ovu temu.