Autor: Informer/D.G.

10.10.2024.

10:42

Foto: Reuters/Ata images

Džet set

Stanija objavila zastrašujuć snimak iz Majamija! Asmin u strahu za njenu bezbednost: "Bože, čuvaj je od opasnog uragana" (VIDEO)

Oluja veka, kako su mediji nazvali uragan Milton, stigao je na Floridu oko 20 časova po lokalnom vremenu (2 sata ujutro po srpskom), izazvavši tornada i donoseći u region obilne padavine i snažne vetrove. Mnogi delovi su poplavljeni, zabeleženo je više od 20 tornada, a dramatični snimci sa Floride stižu iz minuta u minut.

Srrpska starleta Stanija Dobrojević koja poslednjih meseci boravi u Majamiju javila se iz svog stana i pokazala strašne prizore koje je zabeležila. 

- Ko bi rekao da će pogled sa moje terase ikada izgledati ovako depresivni. Kada sam odlučila da se preselim na Floridu u glavi su mi bile samo palme, sunce i okean, kakav uragan?! - napisala je starleta svom na Instagram nalogu. 

Ona nije mogla da odoli, pa je izašla napolje i prošetala uz obalu, gde je snimila strašno olujno nebo, palme koje se savijaju pod naletima silovitog vetra i talase koji se razbijaju o obalu.

- Morala sam da izađem i izvidim kako je - dodala je Stanija.

Sudeći poi snimku Dobrojevićeva ne preza od uragana, ali je njen partner koji trenutno nije u mogućnosti da bude sa njom veoma zabrinut za njenu bezbednost.

- Dragi Bože, čuvaj mi Staniju od opasnog uragana koji ide prema Majamiju i molim te, nemoj ponovo ga gospođica krene u šoping kad svi beže od vetra - napisao je Asmin Durdžić na društvenim mrežama.