Autor: Informer/D.G.

10.10.2024.

14:31

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Otvaramo konkurs za najljubomorniji komentar!" Katarina Lazić žestoko odgovorila na prozivke na društvenim mrežama: "Ajmo, nesrećne žene..." (FOTO)

Supruga popularnog folkera Katarina Lazić, porodila se 6. oktobra i na svet donela devojčicu Srnu, a tri dana kasnije Darko ih je izveo iz porodilišta "Dr Dragiša Mišović", a tom prilikom Katrina je blistala u miniću, čizmama i kožnoj jakni

Dva dana nakon porođaja Katarina je objavila svoje obnažene fotografije na kojima pozira sa trudničkim stomakom što je nekima zasmetalo, te su odmah počeli da se nižu komentari. Slične reakcije bile su i na fotografije izlaska iz porodilišta. Folkerova supruga ovo nije želela da prećuti pa je na prozivke odmah reagovala.

- Uskoro otvaramo konkurs za najljubomorniji komentar na moje telo u 9. mesecu i zgodne noge u kratkoj haljini kada sam izlazila iz bolnice, ajmo nesrećne žene, ko voli nek’ izvoli - napisala je Katarina, pa dodala:

- Šalu na stranu, žene niko vas ne tera da gledate i niko vas ne osuđuje ako niste zgodne, nemojte ni vi osuđivati ako neko jeste. Kako zračiš tako privlačiš, probajte malo da zračite pozitivom, možda budete makar malo srećnije u životu - istakla je ona na kraju.