Autor: Informer/D.G.

10.10.2024.

15:41

Foto: ATA Images

Džet set

"Nagledao sam se degutantnih stvari!" Pevač priželjkuje učešće na "Evroviziji", ali postoji granica preko koje neće ići

Mnogi pevači poput Sergeja Ćetkovića i Danice Crnogorčević izjavili su da ne žele da se takmiče na crnogorskom takmičenju za pesmu koja će otići na "Evroviziju", međutim Boban Rajović se veoma raduje ovom muzičkom takmičenju

- Mnogo mi je drago što se ponovo priča o "Evroviziji" i što smo uspeli da vratimo Crnu Goru na takmičenje. Smatram da sam regionalno veoma poznat i iza sebe imam 25 godina karijere. Mnogi se pitaju šta će meni to. Hejteri su poznati po negativnim komentarima ali ja sam spreman na njih. U ovu priču ulazim potpuno opušteno - rekao je Rajović u emisiji "Puls Srbije".

Informer

 

Na pitanje da li je spreman na kontroverze koje "Evrovizija" danas neformalno zahteva od svojih takmičara u vidu što čudnijeg performansa i pesme, Rajović je izjavio da to za njega neće predstavljati problem. 

- Pravljenje dobrog performansa mi apsolutno nije strano. Moram napomenuti da ću se držati granica normale, da neću obrukati scenu niti državu koju zastupam. Na sceni "Evrovizije" u proteklih nekoliko godina imali smo priliku da vidimo razne degutantne stilove muzike i nastupa. Živimo u takvom vremenu ali to ne znači da i ja moram ići u krajnost - istakao je Rajović i nastavio:

Informer

 

- Ja sam čovek koji je odrastao u Kopenhagenu, vučem korene iz Crne Gore i živim u Srbiji. Zbog svoje karijere obišao sam celu planetu i upoznao sam se sa svim kulturama. Želim da kažem da sam ja ostvaren čovek u svakom smilu. Ako je nekome ova pobeda potrebnija, ne smeta mi - zaključio je pevač.