Autor: Informer/A.S.

10.10.2024.

23:41

Foto: Foto: Instagram/karleusastar/duskotosic

Džet set

"Varala sam Duška": Nastao muk u studiju zbog Karleušinog priznanja, ovaj momenat je bio presudan da učini taj korak (VIDEO)

Voditeljke vaše omiljene emisije "4 i po žene", Zina Al Sattaf, Katarina Odalović, Jadranka Jevtić i Maja Mojsovski Rašević pripremile su pravu malu poslasticu i ugostile pevačicu Jelenu Karleušu. 

Ona je sa našim ženama razgovarala o svim aktuelnim temama, a u jednom momentu se datakla i prevare. Našu voditeljku je zanimalo da li je Jelenu, njen već sada bivši suprug, Duško Tošić ikada prevario. 

Informer

 

- Da li te je varao i ako jeste zašto ga nisi ostavila pre? - pitala je Jadranka. 

- Zato što smatram da prosto neke stvari treba da budu u četiri zida i ako izađu na videlo, bračni drugovi treba da zajedno budu u tome. Ne znam da li me je varao, nisam imala dokaze - izjavila je Jelena. 

Informer

 

Pevačica je zatim priznala da je ona prevarila Duška, ali tek onda kada je shvatila da među njima ne postoje nikakve emocije.

- Ja sam njega varala onog momenta kad sam bila sigurna da ne voli ni on mene, niti da ja volim njega. Onda to više ni nije bila prevara, niti sam ja osećala da varam. Ne možeš da varaš nekog ko te ne voli i koga ne voliš, to nije prevara, to je veliko ništa - izjavila je Karleuša u emisiji "4 i po žene" na Informer TV.