11.10.2024.

12:41

Foto: informer.rs

Džet set

Marko Miljković pokazao pismo od suda, evo za šta ga terete: Zbog svađe s komšijom završio u policiji, a sumnjiči se za tri dela

Jutjuber Marko Miljković je nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga" dobio dve ćerke sa Lunom Đogani, a video-snimke svoje svakodnevice redovno objavljuju na društvenim mrežama.

Informer

 

Iako sada žive mirnim, porodičnim životom, Marko je u maju ove godine imao problem sa komšijom kojem je u znak osvete bacao jaja na terasu, nakon čega je došla policija koja ga je privela.

Marko je na svom Instagram profilu objavio zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv njega, koji mu je uručen danas.

Sumnjiče ga je vređao službena lica u vršenju službene dužnosti, ugrožavanje imovine i vređanje.

Informer

 

- Dana 13.05.2024. godine na Novom Beogradu prijavljeni Marko Miljković je narušavao javni red i mir na taj način što je najpre lupao na vrata stana oštećene, usled čega je pod vidnim dejstvom alkohola i predhodno izrevoltiran bacio jaja sa terase oštećene te je takvim svojim ponašanjem, ugrožavanjem imovine, oštetio fasadu zgrade i terase. Prijavljeni je potom lupao i zvonio na vrata drugom komšiji takođe oštećenom koga je verbalno napao usled čega je vređanjem učinio prekršaj iz zakona o javnom redu i miru - piše između ostalog u zahtevu, a u opisu fotke koju je objavio na svom Instagram storiju uze emotikon smajlija napisao je:

- Da li ovo liči na mene?