Autor: Informer/A.S.

11.10.2024.

13:51

Foto: Shutterstock/promo

Džet set

"Bila bih sa njim!" Karli javno priznala simpatije prema ovom muškarcu, u pitanju je poznati voditelj: "Sjajno izgleda, pogotovo bez garderobe" (VIDEO)

Svetski poznata pevačica, Jelena Karleuša, bila je gošća na Informer TV u emisiji "4 i po žene". Voditeljke, Zina Al Sattaf, Katarina Odalović, Jadranka Jevtić i Maja Mojsovski Rašević su sa Jelenom pričale o raznim temama, a u nekoliko navrata pevačica je nasmejala do suza naša TV lica. 

Informer

 

Kao trešnjica na torti bio je naš dobro poznati estradni filozof, Mili Čolić, koji je u sklopu svog segmenta "Milođija", razgovarao sa divom na njemu svojstven način. Ipak, pre nego što je Mili počeo da priča, Jelena ga je preduhitrila i javno nahvalila. Ona je tom prilikom rekla da je po njenim standardima, Čolić savršen muškarac i da bi bila sa njim. 

- Ovo je muškarac koji je po mojim standardima idealnog muškarca. Ja bih iskreno bila sa njim. Zgodan je, primećuje moje modne kerefeke, ne plaši se da kaže lepu reč i udeli kompliment i apsolutna sam sigurna da je strašanu krevetu, a čini mi se i da je vrlo inteligentan - izjavila je Jelena. 

Informer

 

Mili je bio oduševljen komplimentima, ali je pevačici odmah odgovorio u svom stilu. 

- Rekli smo da od intelektualaca nema vajde, em to loše, em retko rade. Hvala, Jelena. Moram da ponovim da stvarno sjajno izgledaš, mnogo mi se dopada to što si obukla - rekao je Mili, na šta se Jelena odmah nadovezala: 

Informer

 

- I ti sjajno izgledaš, pogotovo bez garderobe - rekla je diva emisiji "4 i po žene" na Informer TV. 

Celu emisiju sa Jelenom Karleušom možete pogledati u videu ispod: