Autor: Informer/D.G.

11.10.2024.

16:38

Foto: Nikola Babić/Ataimages

Džet set

"Niko više neće da me čačka!" Lepa Lukić objasnila šta se dešava sa tužbom protiv Karleuše: "Došlo joj iz zadnjice u glavu"

Pevačica Jelena Karleuša i jutjuber Baka Prase nedavno su održali lajv koji je oborio sve rekorde gledanosti, a tom prilikom pevačica šokirala izjavom da je čula da je Baka dobar u krevetu, kao i da je tu informaciju saznala od starije koleginice, Lepe Lukić! Lepa je bila veoma besna zbog ovoga i najavila je tužbu, ali je nekoliko dana kasnije gostujući u jednom podkastu Jelena objasnila da je reč o šali i da veoma ceni i poštuje Lepu Lukić.

Informer

 

- Lepa, molim te, ja sam se zezala. Volim te, obožavam, te. Još sa tobom da idem na sud, samo sa tobom od pevačica nisam bila na sudu. Šalila sam se - izjavila je Jelena.

Karleušino izvinjenje navelo je Lepu da odustane od tužbe.  

- Advokat me je zvao sinoć u 23 sati, on je to sve pratio, i preneo mi je da mi se Jelena izvinila, objasnio mi je da se šalila i da ako to sve pogledam shvatiću o čemu je reč. Nisam je ni tužila, jutros je sve trebalo da se pokrene, ali nakon toga što sam čula, odustala sam - rekla je Lukićeva za Alo pa nastavila:

Informer

 

- Fino od nje što se izvinila, onda nemam razloga da je tužim više, Karleuša se javno obratila i obajsnila kako je sve ispalo, Prasence je sve demantovao, a ona da se nije izvinila dobila bi tužbu - rekla je ona i za kraj razgovara istakla:

- Došlo joj je iz gu*e u glavu, niko nema više da me čačka, šta ima da je tužim - zaključila je ona za medije.

Podsetimo, tokom zajedničkog lajva Jelene Karleuše i Bake Praseta, koji je gledalo 180.000 ljudi prikupljeno je 15.000 evra za ugrožene poplavaa u Bosni i Hercegovini.