12.10.2024.

07:01

Foto: Foto: instagram/kaya_ostojic

Džet set

"Čuva me kao malo vode na dlanu": Kaja Ostojić otkrila kako joj je u braku sa grafičkim dizajnerom, pa pomenula i bebu

Pevačica Kaja Ostojić izgovorila je sudbonosno "da" na svoj 41. rođendan, 11. septembra. Od tada, kako kaže, s Milošem Čujovićem, grafičkim dizajnerom uživa u svakom novom danu, ali i ljubavi, za koju veruje da je za ceo život.

- Odluka da se venčamo u ovim godinama kruna je velike ljubavi i nijedna druga misao, ni želja, osim da je ovo zaista za ceo život, ne dolazi u obzir. Kod nas je od prvog dana sve bilo spontano, pa je tako bila najpre veridba, a onda i venčanje. Verili smo se posle mesec dana zabavljanja, pa ne treba da čudi sto smo se venčali posle šest (smeh). Nema potrebe da čekate da godine prođu, ako ste u svoju odluku sigurni - kaže Kaja, koja otkriva da se u svog supruga iznova zaljubljuje:

Informer

- Miloš je predivan prema meni. Čuva me kao malo vode na dlanu. Moju ćerku Nikolinu voli kao svoje dete. Svakog dana me iznova osvaja i imam utisak da se ja iznova i iznova zaljubljujem u njega. Osluškuje moje želje, ispunjava ih, pored njega sam konačno ponovo u svojoj ženskoj energiji i jedno drugom smo prioritet. On je ljubav mog života i tako će ostati zauvek - sigurna je Kaja.

Pevačica je svog supruga upoznala pre 16 godina, i iako je odmah osetila strast prema njemu, oboje su bili svesni da zbog godina njihova ljubav ne može da opstane. Međutim, nakon što su se početkom ove godine ponovo sreli, shvatili su da su jedno drugom suđeni.

Informer

 

- Kada smo se u martu slučajno sreli, a onda i spojili, poželeli smo da se više nikad ne razdvojimo. Osetila sam da je on moja srodna duša, idealna polovina, neko koga sam čekala celog svog života. Miloš je neopterećen mnogim stvarima, pa tako i garderobom, i to je, između ostalog, osobina koju jako volim kod njega. Nema ništa privlačnije od muškarca koga ne zanima sta će obući, bar za mene - kaže Kaja za Informer.

Pevačica i njen suprug ne opterećuju se planovima za budućnost, već uživaju u sadašnjem trenutku.

- Planiramo samo da uživamo kao i do sada i da se volimo jos više, ako je to uopšte moguće. Potomstvom se ne opterećujemo jer već imamo troje dece, Miloš sina i ćerku, ja ćerku, ali ako me pitate da li bih volela da mu rodim dete, moj odgovor je "da". Ukoliko bi se to desilo, oboje bismo bili presrećni - rekla je pevačica.

Informer

 

Nakon venčanja Kaja je ušla u muzički studio i otpevala dve nove pesme koje će ovih dana i ekranizovati. Nakon toga planira da snimi još dve numere, koje je već kupila.

- Jedva čekam da čujete šta sam vam pripremila. Ovo što ću uskoro objaviti možda je najbolje od mene do sada. Nova energija, novi saradnici, nova emocija i nova ja. Ubeđena sam da će se mnoge devojke prepoznati u tekstovima, ali ni jači pol neće biti imun na njih - rekla je Kaja i dodala da će spotovi za dve snimljene pesme ugledati svetlost dana u novembru.