Autor: Informer/D.G.

11.10.2024.

23:24

Foto: ATAimages

Džet set

Aleksandra i Stevan otputovali na medeni mesec! Mladenci za romantični odmor izabrali ovu metropolu (FOTO)

Pevačica Aleksandra Bursać i njen partner, takođe muzičar Stevan Sekulić venčali su se 2.oktobra u Novom Sadu, gde su organizovali svadbeno veselje. Ubrzo nakon venčanja novopečeni bračni par se uputio na medeni mesec.

Iako mnogi parovi za romantično putovanje biraju egzotične destinacije poput Maldiva ili se pak odluče za boravak u nekom luksuznom rizortu, pevačica i njen izabranik su rešili da odu na drugačiju destinaciju. Oni su otputovali u "večni grad" Rim, gde su odmah počeli sa obilaskom znamenitosti, a prvi na njihovoj listi bio je muzej Vatikana.

Pauzu između obilaska kulturnih znamenitosti iskoristili su za brzi zalogaj s nogu, a par se odlučio za čuveni italijanski specijalitet - picu. Aleksandra je sve snimila i fotografisla za društvene mreže, a Stevan se našalio da je rešila da postane influenser.

- Šta ti je influenser. Postala je influenser pod stare dane - rekao je Stevan, a Aleksandra je objasnila zbog čega baš sada to radi.

Informer

 

- Samo za ono što valja, a nadam se da valja - otkrila je pevačica koja je snimala video ispred jedne poprilično popularne picerije u Rimu.

Podsetimo, njihova veridba se takođe dogodila tokom romantičnog putovanja. Stevan je Aleksandru zaprosio u Diznilendu nadomak Pariza.