12.10.2024.

11:31

Foto: Printscreen/Instagram/jeremicjovana

Džet set

Jovana Jeremić objavila vrelu fotku iz studija: Voditeljka u provokativnoj haljini nalik na spavaćicu još jednom pomerila granice!

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je kao "kraljica šera", a brojnu publiku okuplja dobrim temama, zanimljivim gostima, ali i malo drugačijim pristupom jutarnjem programu.

Neobično je da se voditeljke pojavljuju u provokativnim izdanjima, ali pošto Jovana vodi "Jutro sa dušom", nezvanična pravila nisu bitna.

Jeremićeva je danas odlučila da se pojavi u uskoj haljini boje kože i istakla njenu figuru koju je dovela do savršenstva, a detalj koji je posebno privukao pažnju jeste dubok dekolte i čipka.

Neke je ovakav dizajn podsetio na spavaćice, neke na klubski autfit, ali ono što je sigurno je da niko nije ostao ravnodušan.

Informer

 

Podsetimo, voditeljka je nedavno govorila o svojoj vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem.

- U mojoj trenutnoj vezi komandant je sada Dragan, a ja sam pukovnik, prerasla sam vojnika. O prošlosti i prošlim vezama neću da pričam. Ja vreme računam od trenutka kada sam srela Dragana. Želela bih da kažem svim ženama da svaki muškarac koji vam kaže da ste vi njegova slabost, znajte da vas ne voli. Ljubav nije slabost, ljubav nije bolest. Ljubav je snaga. Ako vam kaže "Ljubavi moja, snago moja" to je prava ljubav - rekla je Jeremićeva.