12.10.2024.

11:54

Foto: Printscreen/Facebook

Džet set

Poznatu pevačicu muž brutalno pretukao! Aldina pod jakim medikamentima, evo šta je motiv jezivog nasilja!

Pre nekoliko dana desio se horor u Bosni i Hercegovini, kada je poznati muzičar, Adis Cigura pretukao svoju suprugu, pevačicu Aldinu Bajić.

Kako navode tamošnji mediji, neko vreme se pričalo da nešto nije kako treba u tom braku, a onda su počela otkazivanja nastupa.

Nekoliko dana posle toga pojavio se stravičan video zapis, koji je nastao u dnevnom boravku pomenutog estradnog para. Na tom snimku se vidi kako Aldina sedi na kauču u dnevnom boravku. U jednom momentu Aldina daje Adisu telefon, a onda on počinje da je snažno udara šakama po glavi, obara je na pod, a onda počinje da je udara nogom po glavi. Nakon toga je hvata za kosu i vuče po podu.

Informer

 

Pod medikamentima

Kako tvrde izvori, Aldina Bajić je 24 sata pod lekarskom negom i pod jakim medikamentima. Ona je nakon brutalnog prebijanja bila više od dva sata u dubokoj nesvesti. Navodno su Adisu smetale njene životinje, psi i mačke koje su joj bile kao terapija nakon napornog rada, nastupa, pevanja. Optuživao je za neveru, što nema nikakve veze sa Aldinom. Posebno je bio kivan na nju što je posao bio u padu. Sve je to bio razlog zašto je digao ruku na nju.

Ko je pevačica na koju je suprug podigao ruku?

Aldina važi za jednu od najtraženijih bosanskih pevačica, a u svet muzike je zakoračila sa samo 13 godina. Ona čak i piše pesme sama. Pevala je mnogim regionalnim zvezdama na privatnim proslavama, između ostalog i fudbaleru Miralemu Pjaniću. Kako navode tamošnji mediji, Aldina je nastupala zajedno sa suprugom Adisom, koji je inače bio muzičar kod Šerifa Konjevića u bendu. 

Informer

 

Povukla se nakon nasilja

Pevačica je rešila da se potpuno povuče nakon strašnog horora koji je preživela, te je ugasila sve društvene mreže, a kako tvrde izvoru, Aldina je 24 sata pod lekarskom negom i pod jakim medikamentima. 

Podsetimo, Aldina Bajić nije nikada imala lagodan život, borila se za svoju egzistenciju, a pre desetak godina bolovala i od teške bolesti, karcinoma.