12.10.2024.

11:55

Foto: Marija Timotijević

Džet set

Suzana Perić posle Pariza pravi reviju u Novom Sadu: Njena nova kolekcija, "Osnažena elegancija", pokazaće snagu i prefinjenost žena

Naša najpoznatija modna kreatorka, Suzana Perić ove godine je po drugi put predstavila svoje kreacije "Paris Fashion Week-a" i na najbolji način predstavila našu zemlju u svetu.

Pola godine kasnije, Suzana je rešila da obraduje poštovaoce njenog rada, pa je zakazala modnu reviju u okviru "Serbia Fashion Week-a", za 14.oktobar u Novom Sadu, tačnije u Pokrajinskoj vladi Srbije, a među zvanicama će se naći brojne ličnosti iz sveta politike, diplomatije, mode, kulture ali i šoubiznisa.

Pored Suzanine kolekcije, isto veče će svoje krecije predstaviti i francuski kreator Erik Tibusch.

Nova kolekcija naše najpoznatije kreatorke se zove "Empowered Elegance" što znači "Osnažena elegancija", a Suzana je otkrila kako je našla inspiraciju:

- Kolekcija pod nazivom "Osnažena elegancija" predstavlja savremenu viziju žene koja ujedinjuje snagu i prefinjenost. Svaki komad odražava snažan osećaj samopouzdanja kroz upotrebu luksuznih materijala, oštrih krojeva, i detalja koji prenose poruku moći i nezavisnosti, dok bi sofisticirani dizajn i graciozni silueti naglašavali eleganciju.

Na reviji će biti prestavljeno preko dvadeset kreacija koje će nositi nesvakidanšnje modele pravljne od kvalitetnih i bogatih materijala, poput svile, kašmira, satena i kože, koji odražavaju luksuz, ali su istovremeno i izdržljivi - simbol snage.

Duboke i jarke boje poput crne, smaragdno zelene, tamnocrvene i zlatne, sa akcentima u nijansama bele ili krem, samim tim se stvara ravnoteža između moći i elegancije, a strukirani sako krojevi i duge haljine u kojima se naglašava struk i krojevi koji laskaju figuri daju ovoj kolekciji simbol slobode i osnaženosti. Nakit će biti minimalistički, ali veoma upečatljivi komadi poput velikih minđuša, statement prstenja, visokih potpetica sa detaljima, i elegantnih torbi.

Tagovi:
suzana perić