13.10.2024.

10:09

Foto: Foto: ATA Images

Džet set

Jana ima zdravstveni problem, ali joj muž ne da da ide na operaciju: Todorovićeva s ovim muči muku, pitanje je vremena kada će otići pod nož

Dok mnoge žene svoj izgled žele da dovedu do savršenstva i često posećuju estetskog hirurga kako mi uvećale usne i grudi, pevačica Jana Todorović muči muku sa svojim prirodnim bujnim poprsjem.

Naime, folkerka zbog veličine grudi ima veliki problem sa kičmom.

Informer

 

- Zbog velikog obima grudi i njihove težine, imam problem s kičmom. Međutim, ukoliko bih operisala kičmu, za kratko vreme opet bih imala problema zbog obima grudi. Prema savetu lekara, biću prinuđena da smanjim poprsje - ispričala je Jana jednom prilikom, ali je priznala i da se njenom suprugu uopšte ne dopada ta ideja:

- Ivan mi ne da da ih smanjim, mene boli kičma od njih. Smanjila bih ih na mrvice. Kad bih smanjila grudi izgledala bih mršavije.

Jana neretko ističe da bi najviše volela da nema uopšte nema grudi, ali da njen suprug u njima uživa.

Informer

 

- Ako mi verujete, više bih volela da sam ravna kao daska! Obožavam da spavam na stomaku, a ovako je to neizvodljivo, jer imam balone umesto grudi, ali dobro, tako je, kako je. Sećam se da se polemisalo o tome da li sam stavljala silikone ili nisam, a kad su se ljudi uverili u to da su mi grudi prirodne, počeli su da pljušte komplimenti. Svi misle da je to odlična stvar, a zapravo to najviše odgovara mom suprugu, koji u svemu tome uživa i voli što sam obdarena. Da znate da velike grudi imaju i svoje mane.

Jana nikada nije svoje grudi stavljala u prvi plan, tako nikada nije ni dozvoljavala da joj se stavlja bakšiš među grudi.

Informer

 

- Niste nigdje videli snimak na kom mi neko gura novčanice u grudi. Nikada to nisam volela ni dopuštala, možda se desilo jednom iz šale, pa je to neko usnimio. Uvek bakšiš držim u ruci ili stavim oko mikrofona i to je moja politika. Nisam pevaljka, a svako ko želi da časti muziku ili mene može to da uradi na kulturan način. Danas bih bila milijarderka da sam to dozvoljavala, ali ne. Radije bih da nastavim da radim ovako kako sam radila do sada - rekla je Jana jednom prilikom za medije.