13.10.2024.

15:56

Foto: Inofrmer/Pedja Milosavljević

Džet set

"Devojke me na nastupima hvataju za međunožje, a muškarci mi pišu..." Princ od Vranje ispričao anegdotu, evo kako se snašao u bizarnoj situaciji (VIDEO)

Pevač Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, postao je poznat publici kada je pesmom "Cvet sa istoka" osvojio maksimalnih 12 poena od strane publike na "Izboru pesme za Evroviziju", a glasom i stasom osvojio je srce brojnih žena. Međutim, kako je svojevremeno sam rekao, na društvenim mrežama pisali su mu i muškarci, što se sada malo promenilo.

Informer

 

- Počelo je to da se balansira. Pre nego što smo objavili pesmu "Belo" uglavnom su mi muškarci pisali - rekao je Stefan, a na pitanje da li su muškarci ljubomorni na njega, odgovorio je:

- Muškarci su obično ljubomorni na moju kosu.

Princ kaže da voli svoj posao koji je izuzetno dinamičan, ali i da mu se na nastupima sa devojkama često dešavaju bizarne situacije.

Informer

 

- Najdrastičnije što se desilo je nastup u kojem treba da trčim kroz ceo klub, a devojka sa drugaricama je izletela prva i pružila ruku gde ne treba dok su sva svetla na meni. Ja sad ne mogu biti aseksualan, ali moram da trčim, moram da budem profesionalan i da se popnem na binu, pa sam je samo poljubio u obraz, zahvalio se i nastavio svojim tokom - rekao je on kroz smeh, a na pitanje voditeljke da li je tu bila sa partnerom ili samo sa drugaricama, odgovorio je:

- To se toliko brzo desilo... Samo sam video krug žena koje su u tom momentu ustale od stola, a sigurno je da se tu nalaze i muškarci koji žele da ih odvedu na ručak sutra. Tako da ne znam da li je neko od njih već bio njihov.

Celo njegovo gostovanje možete pogledati u videu ispod.