Autor: Informer/D.G.

13.10.2024.

16:43

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

Džet set

Dženan Lončarević dobio sina! Ljubavnica sa kojom je živeo 15 godina pevaču rodila još jedno dete

Dženan Lončarević se razveo od supruge Samire Lončarević pre nekoliko meseci, a sada je, kako pišu domaći mediji, dobio sina sa izabranicom Milicom, sa kojom je već 15 godina u vezi i sa kojom je živeo dok je još bio u braku sa Samirom.

Lončareviću je ovo četvrto dete, dva sina dobio je sa sada već bivšom ženom Samirom, a ovo je drugo dete koje je dobio sa izabranicom Milicom, piše Telegraf.

Informer

 

Podsetimo, Dženan je u februaru 2024. podneo zahtev za razvod braka od Samire sa kojom je zvanično bio u braku 25 godina i sa kojom ima dvoje dece. Ona je tada za Informer ispričala da nije mogla da veruje kada je saznala za njegovu paralelnu vezu, kao i da sa ljubavnicom već ima dete.

- Ja u to nisam mogla da verujem. Nisam verovala zato što sam stvarno volela tog čoveka i nije mi išlo u glavu da je to tako - rekla je tada Samira.

S obzirom na to da je od trenutka podnošenja zahteva za razvod prošlo tek nekoliko meseci, očeigledno je da je Lončarovićeva partnerka već tada bila trudna, te je to možda i jedan od razloga zbog kojih se odlučio da zvanično okonča brak sa Samirom.