Autor: Informer/D.G.

13.10.2024.

17:08

Foto: ataimages/printskrin youtube

Džet set

Sa njom je Dženan dobio sina: Ovo je žena sa kojom Lončarević već godinama živi u Beogradu (FOTO)

Razvod Dženana Lončarevića bio je ovog proleća glavna tema medija. Ono što je posebno šokiralo javnost jeste činjenica da je pevač poslednjih 15 godina u Beogradu živeo sa izvesnom Milicom, dok su njegova supruga Samira i deca živeli u Prijepolju. 

Tada se u javnosti pojavila i informacija, da je sa ženom sa kojom je bio u paralelnoj vezi, iako je još zvanično bio u braku, dobio i dete. Njihove komšije u Beogradu, pričale su za domaće medije da su ga viđali sa mlađom ženom i detetom, ali da su mislili da mu je to supruga. 

Ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je tada Dženanovu partnerku Milicu dok ga je čekala ispred zgrade kada se vraćao sa jednog nastupa. Na prvi pogled, Dženanova izabranica je jednostavna i nema nimalo sličnosti sa njegovom sada već bivšom suprugom sa kojom je bio 25 godina u braku. 

- Čula sam da je Dženan dobio dete sa tom ženom sa kojom živi, ali videla nisam. Dakle, to jeste došlo do mene, ali ne mogu da tvrdim da je sigurno tačno - bila je prva reakcija Samire Lončarević na informaciju da njen tada još suprug živi sa drugom ženom i sa njom ima i dete.