Autor: Informer/D.G.

13.10.2024.

18:01

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Nisam zvala Sašu..." Rada Manojlović otkrila šta je uradila nakon što je saznala da je Popović teško bolestan

Pevačica Rada Manojlović nedavno je objavila nove pesme, kako kaže, i dalje ne razmišlja mnogo o novcu, puno radi, ali je u odnosu na početak karijere neke stvari promenila.

- 2014. sam ostala bez glasa. Tada sam imala megahit, imala sam zakazane nastupe svaki dan i ostala sam bez glasa i počela da šištim kao mutava plovka. Tri meseca je trajao oporavak. Ja sam se do tada mnogo dokazivala na nastupima, i sada ih ima puno, ali drugačije pevam - poručila je pevačica u emisiji "Premijera Vikend- Specijal".

Informer

 

Ona je zatim otkrila da li je zvala Sašu Popovića nakon što je saznala da je bolestan.

- Nisam zvala Sašu, poslala sam mu poruku, uvek mi je čestitao ili kad izbacim pesmu ili kad bude naša emisija najgledanija. Bio je ponosan na mene, nikad ne mogu da zaboravim kad me je posle, jednog spota zagrlio i rekao: "Rado, vidi kakvi smo zvezdu napravili od tebe!''. On je mene iščupao iz toga gde sam bila, on je mene od samog starta podržavao, pomagao mi sa Suzanom oko garderobe i svega. Poslala sam mu poruku i poželela brz oporavak, rekla sam mu da svi naši zajednički momenti treba da posluže da se on oporavi i da je to najmanje što možemo - poručila je pevačica.

Informer

 

Rada je zatim ispričala kada je dobila najveći bakšiš u karijeri.

- Najveći bakšiš bio je na svadbi sina Zdravka Mamića, i to za pesmu ''Ne može nam niko ništa''. Sve sam uzela, bacio je na mene sve što je imao, što da ne uzmem. Ja nemam sa kim da delim bakšiš, mnogo sam se ja nadavala, mnogo su od mene uzeli, ja sam se opametila povodom bakšiša, radim samo sa svojim klavijaturistom s kojim se ja dogovaram. Desilo mi se da zamalo nastradam jednom. padala sam sa bine, dobila sam vruć gulaš po nogama, svašta nešto je bilo... Ne možemo da budemo isti, ja sam sa ljudima, sa gostima, nije isto - ispričala je Rada.