Autor: Informer/K.Ć.

13.10.2024.

18:33

Foto: printscreen instagram

Džet set

"Sinoć je završila u bolnici": Oglasila se sestra pretučene pevačice, pa otkrila kako je Aldina

Prema pisanju tamošnjih medija, Aldina je u jako teškom stanju, a zbog povreda koje je zadobila bila je dva sata bez svesti.

Bajićeva je istakla da je razlog njegovog napada bila ljubomora, a sada se oglasila i njena sestra koja je uputila javni apel.

- Veliki pozdrav svima. Kao Aldinina sestra želim da vas zamolim da stopirate deljenje snimka, jer Aldina ponovo prolazi kroz psihičku torturu. Želim da se zahvalim na ogromoj podršci koju pružate trenutno, ali bih vas zamolila da prestanete sa širenjem videa zbog moje sestre. Aldina nije psihički dobro, pogotovo nakon što je sve izašlo u javnost. Taman se bila malo oporavila, ponovo je pala, sinoć je završila u bolnici. Hvala još jednom svima na ogromnoj podršci kao žena ženi, ali vas ponovo molim da ukoliko posedujete snimak isti ne objavljujete, jer Aldini kao jednoj majci i ženi nije potrebno da opet prolazi kroz isto - poručula je sestra pretučene pevačice, dok je sve vreme plakala. 

♬ original sound - MN

Podsetimo, danas u toku dana oglasila se i pretučena pevačica. Ona je na svom TikTok nalogu napisala sledeće: 

- Dragi moji, nisam u stanju da pričam, ali sam morala da se oglasim. Nisam bila u komi, kako se navodi, desilo se to što se desilo, ne zbog prevare i nikada ni pomislila nisam da prevarim, niti bi prevarila. Ja sam tog čoveka volela više od svega, niti ga je mogao iko zameniti u mom životu. Bio je ljubomoran mnogo, zašto mene neko označava na bilo kojoj društvenom mreži i tako dalje. Ja vas molim da se snimak ukloni zbog moje dece jer prolazimo kroz najgore i mog stanja u kojem sam trenutno, a stanje nije ni najmanje dobro, molim vas. Prevare nema, ne postoji, niti bi postojala, u mom srcu više mesta nema za bilo kakvog muškarca. Ja vas molim da zbog moje dece obrišete, ostalo ćemo kada dođe vreme i prođe ovo stanje. Izneće se sve kao što i treba. Do tada molim vas za mir, jer mi je to najviše potrebno, i mir moje porodice, kao i porodice dotičnog, a ostalo će se sve rešiti zakonom i sudom kao što i treba da ostane u mom životu zbog mene i porodica s obe strane. Sve će se rešiti zakonom, s pretnjama ne. Hvala vam, vaša Aldina - napisala je ona na društvenim mrežama.

Informer

 

Inače, stravično nasilje desilo se navodno pre desetak dana, dok je javnost za napad saznala tek pre dva dana. Aldina je u međuvremenu izašla iz bolnice, gde je bila pod stalnim nadzorom lekara, ali je nakon snimka koji se masovno deli ponovo zatražila lekarsku pomoć.