Autor: Informer/D.G.

13.10.2024.

19:03

Foto: Foto: Novak Đurović, ATA Images

Džet set

"Napravila je 15 pita u životu": Haris otkrio da Melina nije znala da kuva, pa priznao da li su u kontaktu

Razvod Harisa i Meline Džinović ne prestaje da intrigira javnost, a legendarni muzičar ne želi da iznosi detalje sudskog procesa za koji kaže da se tiče samo njega i modne kreatorke, ali s vremena na vreme otkrije po neki detalj iz njihovog zajedničkog života. Tako je gostujući u emisiji "Premijera Vikend - specijal" na pitanje da li mu je supruga pomagala jer je dosta nastupao, Haris ovako odgovorio:

Informer

 

- Nikad u životu. Napravila je 15 pita u životu. Ne krivim je mnogo, jer smo uvek imali šofere i kućne domaćice. Nije bilo potrebno da ona sprema i čisti. Moja žena bivša nije ni znala da sprema hranu, sa mnom je nešto naučila da sprema - rekao je Haris.

Na pitanje da li ima kontakt sa Melinom od kako su podneli papire za razvod:

- Nemamo nikakav kontakt, ali i ja to ne bih komentarisao, to je privatna stvar, i tiče se samih aktera, to je običan razvod braka koji se tiče samo nas - rekao je Haris, koji je otkrio da mu je najlepšu rođendansku čestitku uputio sin Kan koji mu je organizovao i proslavu. 

Informer

 

Zbog svega što mu se dogodilo poslednjih meseci, Džinović još nije spreman da veruje ženama. 

- Ne mogu da verujem nekom dok me ne uveri da mu verujem ili dok jednom ne slaže, pa prestanem da verujem. Što se danas tiče tih brakova, mislim da polako sve to ide u smeru da nestane. Ne mislim da će uskoro brakovi nestati, ali ide ka tome - poručio je pevač.