Autor: Informer/D.G.

13.10.2024.

22:53

Foto: Privatna arhiva

Džet set

Dve velike zvezde sa Snežanom na sceni! Pevačica moćnog glasa oduševila masu, a onda je zapevao on i publiku digao na noge (VIDEO)

Snežana Đurišić večeras i sutra, 13. i 14. oktobra, održava dva spektakularna koncerta u Beogradu kako bi proslavila 55 godina svoje uspešne karijere. Mnoge kolege i prijatelji su došli da je podrže i da uživaju u njenim hitovima, a neki od njih sa njom su večeras delili i scenu.

Prvo iznenađenje bila je nekadašnja finalistkinja "Zvezda Granda" Sandra Mladenović koja se istakla upravo pesmama Đurišićeve i koju Snežana pohvali u svakoj prilici. Nakon Mladenovićeve, pevačici se na bini pridružio Beki Bekić kao drugi specijalni gost ove večeri.

Informer

 

Pravo oduševljenje nastalo je kada se pojavila treća specijalna gošća naša jedina evrovizijska pobednica i pevačica moćnog glasa i raskošnog talenta Marija Šerifović. Njih dve su zapevale pesmu Marijine majke Verice Šerifović "Slike mog života" i celu salu digle na noge. 

To nije bio kraj iznenađenjima pa se nakon Marije Snežani na bini pridružio i Miroslav Ilić popularni slavuj iz Mrčajevaca.

Informer

 

On je odmah zapevao svoj legendarni hit "Vino točim", a sa njim je u glas pevala i cela MTS Dvorana.