14.10.2024.

11:19

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Raša zaslužuje da mu perem noge": Goca Tržan otkrila detalje iz braka sa Rašom, evo šta sve mora da trpi da bi bio sa njom

Pevačica Goca Tržan godinama uživa u skladnom braku sa bubnjarom Radomirom Rašom Novakovićem, sa kojim je započela vezu nakon razvoda od rijaliti učesnika Ivana Marinkovića.

Goca često govori bez zadrški o brojnim temama, a sada je iznela detalje odnosa sa Rašom.

Informer

 

- Muškarac koji se upusti u vezu sa starijom ženom koja ima dete je više nego hrabar muškarac. Zašto? Zato što ti u taj brak ne dovodiš samo dete nego dovodiš i bivšeg muža i bivšu svekrvu i bivšu familiju, a ja, kao Goca Tržan, nisam donela samo to nego sam donela i medijske budalaštine - rekla je pevačica i dodala:

- Taj čovek mene očito toliko voli i toliko mi je posvećen i toliko zaslužuje da mu operem noge kada dođe kući. Ne operem mu noge, ali mu izmasiram stopala ponekad kada vidim da je umoran. Nikada nije došao kući da ga ja nisam sačekala bez obzira koliko je sati. Čak i ako zaspim jer čujem da je kasno i da je došao, ja ustanem da ga pitam da li je umoran ili gladan.

Informer

 

Podsetimo, Goca je nedavno takođe govorila o svojoj intimi, te priznala da to smatra izuzetno važnom temom za razgovor.

- Veličina nije bitna ako partner zna šta radi. Dok sam bila mlađa eksperimentisala sam, imala intimne odnose na raznim mestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi. Svakako, vidim da se ljudi i dalje zgrožavaju kada neko otvoreno priča o se*su, ali ja mislim da je to važna tema za sve nas kao društvo. Roditelji treba da pričaju sa decom o se*su da kasnije ne bi dolazilo do nekih stvari koje su daleko teže za podnošenje - izjavila je Goca Tržan tada.