Autor: Informer/D.G.

14.10.2024.

14:01

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Halo, policija! Šta da radimo?" Jovana Pajić reagovala na uvrede na društvenim mrežama: "Da li da uvodimo neke kazne?" (FOTO)

Estradna umetnica Jovana Pajić, poznata je kao neko ko se ne obazire mnogo na kometare na društvenim mrežama, ali reakcija nepoznate žene na njenu objavu veoma joj je zasmetala, pa je odlučila da napravi izuzetak. Naime, jedna gospođa je ostavila komentar ispod videa na kom Jovana daje intervju i napisala je: "Spodobo jedna", na šta je Jovana odmah reagovala.

Pevačica je javno podelila ime ženske osobe kao i njenu fotografiju uz koju je napisala:

- Halo, policija. Ljiki je uzrujana mojim postojanjem. Šta da radimo? Da li da se operišem da joj bude bolje ili da uvodimo neke kazne ili da otvaramo duševne bolnice - napisala je Jovana, a onda je nastavila.

Informer

 

- Imamo mnogo takvih ljudi. Instagram je odavno klozetska šolja koja je igralište za unesrećene, bolesne, zle, ljubomorne, zavidne i zarobljene u sopstvenom malom životu - pojave. Ništa novo nisam rekla, svi to znamo. To je mali uzrok velikog broja neregistrovanih umobolnika, ono što me frapira je broj istih - napisala je ona.