Autor: Informer/D.G.

14.10.2024.

16:15

Foto: Nikola Babić

Džet set

"Ne mogu da se foliram!" Ivana Selakov priznala zbog čega nema mnogo prijatelja na estradi: "Danas se pljujemo, sutra se volimo, a sve zbog..." (VIDEO)

Pevačica Ivana Selakov biće specijalni gost na solističkom koncertu Mirze Selimovića i veoma je srećna zbog toga jer ga i privatno veoma voli i poštuje. Mirzu smatra prijateljem, a takvih je kaže na estradi malo.

- Imam mnogo kolega i poznanika na estradi, ali pravih prijatelja malo. Mirza jedan od retkih, upoznali smo se pre sedam godina i ja sam ga pozvala da sarađujemo u pesmi "Da se opet rodim". To je veoma lepa saradnja, mi se stalno čujemo, dogovaramo, bila sam oduševljena kad me je pozvao da mu budem gost - rekla je Ivana i dodala da mu želi još puno koncerata. 

Informer

 

Pevačica ima mali krug prijatelja sa kojima neguje dugogodišnja prijateljstva.

- Ja sam takva, ako te volim poštujem onda ginem za tebe. A danas je sve nešto danas se pljujemo, sutra se mirimo sve zarad nekog interesa, zarad koristi, slave, medija... Ja to ne mogu, ako si me ujeo za srce to je za mene kraj, a sa druge strane, ako te volim i poštujem volim te do kraja. Ako ti meni lepo ja ću ti dublo vratiti. Možda se to nekom sviđa možda ne, ali ja sam takva i drugačije ne mogu, nisam folirant ni u poslu ni u ljubavi, a ni u životu - iskrena je Ivana. 

Informer

 

Ivana je godinama u vanbračnoj zajednici i kaže da joj papir i dalje ništa ne znači naročito otkad imaju ono najvrednije, a to je njihova ćerkica koja je sada predškolac. O brojnim razvodima svojih kolega Ivana kaže:

- Niko nikog više ne trpi, nemaju ljudi više živaca, sve ide brzo, niko neće da se potrudi, da se žrtvuje. Ne znam svako je mogao da se razvede sto puta, ali jednostavno moraš da znaš šta su prioriteti, moraš nekad da istrpiš nešto, svi imamo vrline i mane, brak je kao firma - kaže Ivana, koja je snimila i novu pesmu.