14.10.2024.

20:06

Foto: ATAimages

Džet set

"Imala sam san kada sam bila mala na selu..." Jovana Jeremić se na engleskom obratila javnosti pred odlazak u SAD

Voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink, Jovana Jeremić, saopštila je nedavno da će ove godine izveštavati uživo sa predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama, 5. novembra 2024. godine.

Ovim povodom, direktno ispred skupštine, odevena u elegantnu crvenu toaletu, obratila se još jednom javnosti, izuzetno jakom porukom.

- Ceo svoj život sam posvetila obrazovanju i razvoju. Radila sam danju i noću, zato što znam da je preda mnom prilika života. Imala sam san kada sa bila mala na selu da mogu da uradim nešto veliko i istorijsko za moju zemlju i profesiju, i taj dan se približava. Pozivam vas da me podržite dok sam van Srbije, gledajući televiziju Pink i moja uključenja uživo iz Sjedinjenih Američkih Država.

Informer

 

Podsetimo, Jovana Jeremić privukla je veliku pažnju kada je najavila svoj odlazak u SAD, a sve kako bi ispratila okršaj Donalda Trampa i Kamale Haris, na predsedničkim izborima petog novembra.

- Kad završim jutarnji program, 3. novembra, putujem za Ameriku. To je bio moj najveći san! Jedina želja za moj 34. rođendan bila je da otputujem u Ameriku, da vidim Vašington i Njujork. To mi se ostvaruje. Mi ćemo od septembra krenuti sa kampanjom, to će na našoj televiziji biti vrlo propraćeno jer američki izbori nisu samo američki, već svetski. Od američkih izbora zavisi sudbina celog sveta.

Informer

 

Voditeljka u Sjedinjene Američke Države neće ići sama, već će sa njom poći kolega iz "ružičastog jata".

- Zajedno sa još jednim kolegom iz informativne redakcije 3. novembra letim za Njujork. Posećivaću još neke gradove, Vašington svakako, biće tu dosta intervjua, očekujte neočekivano! Biće to megasvetska vest, ko zna, možda se pojavim i u nekim američkim medijima - istakla je Jovana, koja nije mogla da sakrije uzbuđenje.