14.10.2024.

21:44

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Bila sam prevarena!" Sanju Vučić izdao dečko, sada progovorila o osveti: Ne opraštam! (VIDEO)

Sanja Vučić pojavila se večeras, 14. oktobra, na jednom prestoničkom dešavanju, a tom prilikom sa okupljenim pripadnicima sedme sile, među kojima je bio i Informer, prokomentarisala je brojne aktuelnosti.

S obzirom na to da je danas zamenila Svetlanu Cecu Ražnatović u žiriju takmičenja "Zvezde Granda", najpre se osvrnula na to.

Informer

 

- Bilo je super u "Zvezdama Granda", ovo je bio moj drugi put. Menjala sam Cecu i misim da sam dobro odradila posao. Volela bih da se nađem u ulozi člana žirija jednog dana. Cecina stolica jeste udobna, ali položaj nije. Svi su bili lepo nastrojeni prema meni. Fina je atmosfera, dobri su pevači - kaže Vučićeva, pa otkriva da planira povratak na evrovizijsku scenu.

- Još uvek ne, mislim da je rano. Možda za koju godinu, ne isključujem tu opciju. To je jedan lep vid promocije. 

Pitali smo Sanju i da li planira uskoro da stane na "ludi kamen".

Informer

 

- Ne znam. Na kraju krajeva ne zavisi samo od mene, valjda treba mene neko da pita. Kada je ljubav velika, zašto reći ne - kaže pevačica, a zatim ističe da je bila prevarena od strane partnera.

- Bila sam prevarena, a tom sam izdržala stojički. Podnela sam to damski. Nisam se svetila jer gledam da probleme zaboravljam. Ne opraštam, ali zaboravim.