14.10.2024.

22:17

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Zejna za Informer: "Na estradi su svi foliranti, ali publika namiriše strah!" Izdvojila Lepu Brenu, evo šta kaže (VIDEO)

Zejna Murkić objavila je projekat "Nova rasa", koji predstavlja mini-film i tri nove pesme i spota. Kako je istakla, "Nova rasa" je podrška ljudima - pripadnicima LGBT populacije, ali i Romima.

Tim povodom, pevačica je organizovala projekciju, na kojoj je u razgovoru za Informer otkrila nepoznate detalje.

- "Nova rasa" predstavlja projekat od tri nove pesme, a svaka od njih ima svoju poruku. Ja sam radila na tekstovima kompozicija, ali i zajedno sa rediteljem na spotovima. To je odraz onoga kako ja vidim društvo. "Nova rasa" promoviše ono što je lepo, što je ljudsko i nije materijalno. Mnogo sam ovo priželjkivala. Ja nikada nisam imala sponzora i sve što sam ikada uradila, uradila sam sama.

Pitali smo Murkićevu da li bi jednog dana volela da se nađe na velikom filmskom platnu.

- Da, volela bih. Bavila bih se i muzikom za film, a volela bih i da glumim. Želim da budem deo nečega što ljudi ne očekuju. Ponosna sam na sve što sam uradila. 

Otkrila nam je i koja od njenih koleginica se dobro snašla u ulozi glumice.

Informer

 

- Olivera Katarina i Lepa Brena. Zato što su one zaista glumice, i koliko god da je Brena zvezdetina i lepotica, ona je to odlično iznela. 

Naposletku, istakla je da je na estradi retko ko od njenih kolega iskren.

- Svi su foliranti. Svi moraju da se izvuku iz situacija na neki svoj način, i predstave se onako kako želi, ali to ne može uvek tako jer publika namiriše strah. 

Ceo intervju Zejne Murkić pogledajte u video-zapis ispod teksta.