Autor: Informer/A.S.

15.10.2024.

12:59

Foto: Instagram printscreen/cobeliks

Džet set

Ostavila poznatog repera, udala se za "zlatnog" vaterpolistu, a sada zajedno sa ćerkom uživa van Srbije! Cobeliks se nakon porođaja baškari u ovom gradu (FOTO)

Supruga "zlatnog" vaterpoliste Nemanje Vica, influenserka Jelena Nikolić, na mrežama poznatija kao "Cobeliks", porodila se 22. avgusta i na svet je donela ćerku.

Informer

 

Ponosni roditelji su svojoj naslednici dali prelepo ime, Mila.

Jelena svakodnevno na svojim mrežama deli slike sa naslednicom, što je uradila i sada. Naime, lepa plavuša je spakovala kofere i zajedno sa Milom otputovala u Kotor, odakle se i oglasila na Instagramu. 

Mama i ćerka su sedele u kafiću i uživale na moru. 

Informer

 

Jelena je držala svoju devojčicu u rukama, a stajling male Mile je sve oduševio. Ona je nosila preslatke, roze naočare, kao i cuclu žute boje. Mama je vodila računa o svakom detalju, pa je svoju ćerkicu obukla u roze odelce, sa zelenim čarapicama na nogama. Nemanjina i Jelenina ćerkica je bila umotana u ćebence i spavala u majčinom naručju. 

Podsetimo, pre veze sa Nemanjom Vicom, Jelena je nekoliko godina bila u vezi sa poznatim reperom, Slobodanom Veljkovićem, poznatijim kao Cobi. Njih dvoje nisu do danas želeli da pričaju o razlozima raskida, a kako je izvor blizak paru otkrio svojevremeno, navodno je došlo do prezasićenja.