Autor: Informer/D.G.

15.10.2024.

14:41

Foto: Shutterstock/Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Marko Miljković posetio Hilandar: Jutjuber otkrio detalje putovanja, nećete verovati koga je sreo na Svetoj Gori (FOTO)

Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković sa svojim kumom Savom Radovićem i ocem Dobrivojem nedavno je boravio na Svetoj Gori i posetio manastir Hilandar. 

- Idemo na put, moj kum, moj otac i ja. Idemo u posetu Hilandaru. Ovo je inače jedna od mojih životnih želja. Pre godinu dana bio sam na Svetoj gori, ali nisam bio u manastiru Hilandar, jer mi nisu dali blagoslov - rekao je Marko na polasku i posavetovao svoje pratioce da ukoliko imaju želju da posete ovu svetinju svoj dolazak najave nekoliko meseci ranije. 

Informer

 

Jutjuber je ipak, svoju veliku želju je ispunio, a potom je podelio kakav je osećaj posetiti ovo sveto mesto.

- Neka posebna energija je ovde prisutna, zaista se divno osećam - istakao je on.

Miljković je snimio deo putovanja jer snimanje u svetinji nije svuda dozvoljeno, a svojim pratiocima je pokazao i bunar Svetog Save, česmu kralja Aleksandra i ispričao zanimljivosti koje su on i njegovi saputnici saznali prilikom boravka na vom svetom mestu.

Interesantno je da je Miljković, tokom boravka na Hilandaru slučajno sreo i Nenada Kneževića Kneza i Sergeja Ćetkovića

- Nismo ni slutili da ćemo Kneza ovde sresti, odrasli smo na njegovj muzici, veliko nam je zadvoljstvo - rekli su Marko i Sava i upitali pevača za njegove utiske:

Informer

 

- Ovde je predivno zaista - rekao je Knez, a isti komentar imao je i Sergej Ćetković.

Miljković i njegovi saputnici na kraju su teka srca pošli kući, jer im je kažu, boravak u Hiladaru i na Svetoj Gori veoma prijao.