15.10.2024.

15:52

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Zainatila sam se, nećete moći da živite od mene!" Milica Todorović poslala brutalnu poruku, pomenula i Cecu (VIDEO)

Milica Todorović organizovala je druženje sa predstavnicima sedme sile povodom nove pesme "33", a tom prilikom novinarskim ekipama, među kojima je bio i Informer, odgovorila je na sva pitanja iz života i karijere koja intrigiraju javnost. 

- Vratila sam se, ja tako volim da kažem. Sad sam se zainatila i nećete moći da živite od mene. Godinu dana sam čekala na pesmu "33", Dragan Brajević Braja je napisao tekst. Ja sam ga jednog dana pozvala i rekla mu: "Želim da mi napišeš moju životnu pesmu!", tako da je ovo moja životna numera na koju sam dugo čekala, ali sam znala zašto čekam.

Informer

 

- Braja je genije, kada mi je stigao tekst ali i melodija koju je radio zajedno sa Dekijem Kostićem moram priznati da sam, najiskrenije, plakala. Od reči do reči opisuje deo mog životnog puta, gde sam ja bila zaglavljena i nisam znala šta bih sa sobom - rekla je Milica na samom početku i dodala da preferira da njene pesme budu specijalno za nju napisane.

Pevačica je objasnila da ona mora da oseti pesmu i da upravo iz tog razloga nije dugo snimala. 

- Ne volim da radim protiv svoje duše iako to ne osećam. Ja sam žena satkana od umetnosti. Mnogo volim muziku, volim slikanje. Taj deo mi ide dobro, organizacija malo manje. Mislim da se čekanje isplatilo.

Naposletku, za Informer je otkrila iz kog razloga je pesmu simboličnog naziva "33", sa publikom podelila na svoj 34. rođendan.

- Ispričaću vam jednu anegdotu. Zove mene Braja i kaže: "Hoćemo li da objavimo pesmu do 36. godine!" Ja mu kažem: "Nije do mene, ja sam vas čekala!". Govorili su mi da svi čekaju, čak i Ceca. Bitan je privezak 33 koji sam dobila od prijatelja.