15.10.2024.

16:52

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Petar Strugar mi nije čestitao rođendan!" Milica Todorović samo za Informer: "Svi ostali bivši su me zvali!"

Milica Todorović priredila je danas, 15. oktobra, u jednom prestoničkom hotelu druženje sa pripadnicima sedme sile, a tom prilikom, u razgovoru sa ekipom Informera, prokomentarisala je brojne aktuelnosti.

Najpre, pevačica nam je otkrila koliko se za prethodnih 20 godina, koliko je na sceni, promenila.

- Privatno se mrvu nisam promenila, a to najbolje znaju moji bližnji. I dalje sam "zamajana", stalno kasnim... Pravo sam dete u duši. Meni je tako lepo, iako za posao to nije dobro. Ali sada sam ušla u neke zrelije godine, kada donosim važne odluke. Osetila sam želju, na primer, da treba da skratim kosu. To je velika stvar.

Informer

 

S obzirom na to da je ranije u toku dana istakla da mnogi ne znaju kroz kakve je probleme prolazila daleko od očiju javnosti, folkerka je istakla da te sutuacije nije bilo lako sakriti.

- Trudila sam se da budem veliki profesionalac. Ja sam tu da uveseljavam narod, ali niko ne zna šta se dešava u mojoj glavi i duši. Sve što se u meni dešava, opevala sam u novoj pesmi "33". Zbog nje se rasplačem. 

Pitali smo je i ko joj je najveća podrška u životu i karijeri.

- Menadžerka Bobana mi je velika podrška, kum Stevan Anđelković, takođe, kod koga sam živela jedno vreme. Moja porodica mi je, takođe, velika podrška. 

Ljubav je, svakako, bila neizostavna tema, a Todorovićeva kaže da želi da se uda, međutim, još uvek nije naišla na pravog.

- Znam da će da dođe neka muška osoba. Znate zašto, uvek kada sam bila skoncentrisana samo na ljubav, ja sam u poslu nazadovala. Tako da sam sada skoncentrisana na ovaj projekat, i mislim da će ljubav sama da dođe. 

Naposletku, pobednica druge sezone "Zvezda Granda" obznanila je ko joj od bivših momaka nije čestitao rođendan.

- Svi bivši su mi čestitali. Zvali su me Miloš, Lazar, Rade, Nenad mi je poslao poruku. Samo mi Petar Strugar nije čestitao, ali mu ne zameram. On je čovek umetnik.