Autor: Informer.rs

16.10.2024.

09:07

Foto: Foto: Informer

Džet set

Vrhunski provod u Informer Baru! "Nemački policajci" doveli atmosferu do usijanja (VIDEO/FOTO)

Gledaoci kraj malih ekrana sinoć su imali priliku da uživaju u još jednom spektakularnom Informer Baru. Goste u studiju i publiku kraj malih ekrana zabavljali su pevačica Jelena Gerbec i pevač Stefan Petrović Kosmajac uz pratnju benda "Bombarderi". Ovoga puta u studiju su bile i najlepše devojke Srbije, predstavnice kompanije Miss Yu, uvaženi gosti sa domaće javne scene, ali kao što ste već navikli i dobro poznata lica Informer televizije. 

Od samog početka u studiju je bilo veselo, a Stefan Kosmajac uspeo je da iznenadi sve, pa i glavnog i odgovornog urednika Informera Dragana J. Vučićevića kada je zapevao stari hit "Hej, nemački policajci".

- Nisam imao pojma da postoji ova pesma "Hej, nemački policajci". Života mi nisam čuo - bio je iskren Vučićević, dok je Mili Čolić odmah upitao da li će ova pesma biti novi hit Kolegijuma.

Iako su je možda prvi put čuli već na prve taktove svi su počeli da se vesele, a odmah su i zapevali. Delić sjajne atmosfere iz Informer Bara, možete pogledati u videu ispod.