Autor: Informer/D.G.

16.10.2024.

11:07

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Nekad nije loše da se predaš iskušenjima..." Sanja Marinković bez dlake na jeziku o intimnim odnosima

Popularna voditeljka Sanja Marinković rado deli savete o tome kako se neguje i u čemu je tajna njenog prirodnog izgleda, ali voditeljka ima svoj stav i kada su škakljive teme u pitanju. Sada je priznala kojim iskušenjima uspeva da odoli, ali i šta misli o vezama bez obaveza. 

- Na prvom mestu hrana. Mnogi imaju problem kada je reč o toj pohlepi, a druga iskušenja, ako misliš na ljubav, nekad nije loše i da se daš nekim iskušenjima koja možda nisu dovoljno moralno opravdana, ali ako to ispunjava svaku od nas, onda, što da ne - rekla je Sanja za Kurir. 

Informer

 

Marinkovićeva smatra da veze bez obaveze nisu loše ukoliko to čini život lepšim ženi.

- Dokle god to ne pravi razdor u duši jednoj ženi, onda je sve to prihvatljivo. Ako ti to čini život lepšim onda je to u redu. Osim ako nije reč o prevari. Ako je ženi neophodna ta se*sualna satisfakcija, onda nemam ništa protiv toga - rekla je Sanja i otkrila šta misli o tome što ljudi obično osuđuju takvo ponašanje.

Informer

 

- Smatram da veza bez obaveza nije greh ukoliko je žena slobodna i muškarac slobodan, pa imaju neku vrstu dogovora. To je danas moderno, to su novi ljubavni odnosi. Kada sam ja odrastala to je bilo apsolutno nepojmljivo, danas su okolnosti takve da ako je žena slobodna, zadovoljna, ako nema stalnu vezu nije loše da se preusti nekim strastvima, ako joj to čini život lepšim. Ne mogu da kažem da je to uvek emotivno dobro za ženu i ne mogu da kažem da to ne boli, ali ako ona u tome traži neku vrstu zadovoljstva što da ne. Svakako je bolje da svako od nas ima nekog emotivnog partnera za svaki dan - zaključila je Sanja.