Autor: Informer/D.G.

16.10.2024.

13:16

Foto: Nikola Babić

Džet set

Šok u studiju poznatog kompozitora! Pevač došao da snimi pesmu pa nabasao na golu ženu, ispričao sve detalje

Pevač Mirza Selimović pre nekoliko dana predstavio je novi duet sa Šejlom Zonić i najavio prve solističke koncerte koje će u novembru održati u MTS Dvorani. Mirza je sinoć zajedno sa Šejlom gostovao kod Ognjena Amidžića u emisiji i tom prilikom ispričao i jednu zanimljivu anegdotu. 

- Da li je istina da si u wc-u video golu sestru jednog našeg kompozitora - glasilo je pitanje za Selimovića.

Informer

 

Pevač se slatko nasmejao, a onda priznao da je informacija tačna.

- Živa istina. Ovo moram da ispričam... Prošle godine kad sam radio album, ja sam bio kod  Baneta Opačića u ateljeu, radili smo neku pesmu. Pošto je to onako ogroman stan, atelje veliki, ima dva-tri wc-a... Ja kažem "'aj da idem u wc", prošli put sam bio u tom nekom prvom wc-u a onda, ovaj put odem tamo negde dalje, znaš. Odem u wc, sa moje desne strane žena se kupa u kadi - započeo je priču Mirza pa nastavio:

Informer

 

 - Vidim nije Nina Banetova. Izlazim, nije mi jasno šta se dešava, dolazi tamo Bane, reko "izvini moram te pitati..." ne zna se ko se više šokirao, žena ili ja... Kaže on: "To mi je sestra, došla na par dana pa je u tom delu arteljea.." i šalje ona njemu poruku: "Meni je danas Mirza Selimović uleteo u wc, a šta se vama zanimljivo desilo?", lepa anegdota... - prisetio se kroz smeh pevač.