16.10.2024.

12:44

Foto: Zoran Sinko

Džet set

Vaše mesto za najluđu zabavu je rezervisano! U "Informer bar sa Sandrom" večeras stiže ekipa o kojoj će se pričati danima

Spremite se za premijernu uzbudljivu epizodu emisije "Informer Bar sa Sandrom", u kojoj nas očekuje veče ispunjeno smehom, muzikom i fenomenalnim raspoloženjem, večeras od 23h samo na Informer televiziji.

Informer

 

Vaš domaćin Sandro Prslook vodi vas kroz nezaboravno druženje sa nekim od najpoznatijih imena domaće scene. Ovog puta, naši specijalni gosti su: šarmantna pevačica Jovana Tipšin, talentovani pevač Nemanja Nikolić, popularni reper Hele, sjajni pevači Crni i Ivana Šašić, Dalibor Čoda Golubović u ulozi imitatora predsednika, harizmatični pevač Čeda Marković, proslavljeni glumac Branislav Lečić, kao i pevači Ivan Gavrilović, Ivana Kostić i Jovana Milanov.

Informer

 

Nezaobilazna muzička poslastica za sve ljubitelje dobre svirke biće bend ‘Talasna dužina’, koji će se pobrinuti da atmosfera bude na vrhuncu tokom čitave večeri. Gledaoce očekuje pravi spektakl – vesela atmosfera, opušteni razgovori i nastupi koji će vas nasmejati i podići na noge.

"Informer Bar sa Sandrom" je emisija koja donosi ono što vam je potrebno za savršeno veče – dobru muziku, zabavu i fantastične goste. Pridružite nam se od 23h na kanalu Informer televizije i provedite veče u društvu omiljenih lica, uz sjajan provod i smeh koji će trajati do kasno u noć. Ne propustite ovu emisiju - vaše mesto za najluđu zabavu je rezervisano!