16.10.2024.

14:19

Foto: Informer

Džet set

Bol ne prolazi ni 17 godina kasnije! Danas je godišnjica smrti Tošeta Proeskog, roditelji slomljeni: "Tuga je sve jača"

O besprekornom talentu, nezaboravnom i nezamenljivom glasu, a pre svega dobroti Tošeta Proeskog, večno će pricati mnogobrojni pevači koji su ga poznavali, kao i najbliži koji se ne mire sa time da ga više nema.

Nažalost, tragično je stradao, a njegov odlazak teško su prihvatili gotovo svi, počev od porodice, do prijatelja, kolega, ali i fanova koji i danas čuvaju od zaborava njegove pesme.

Za porodicu legendarnog pevača koji je prerano otišao, današnji dan je najteži u godini. Majka Dominika ostala je i bez surpruga, oca pevača Nikole, a oni nikad nisu pronašli reči utehe, a jednom prilikom su za makedonske medije istakli da one ne postoje.

Informer

 

- Šta da kažemo... Svake godine je tuga sve jača. Dani idu, a našeg sina više nema. Ostala nam je samo uspomena, sećanje na divno dete koje nas je zauvek napustilo. Neki kažu sudbina, a za nas utehe nema - rekao je njegov pokojni otac pre nekoliko godina.

Podsetimo, na autoputu kod Nove Gradiške Toše je poginuo u saobraćajnoj nesreći u 26. godini života. Osim njega, u automobilu su se nalazili pevačev vozač i prijatelj Georgij Georgijevski i menadžerka Ljiljana Petrović. Pretpostavlja se da su, zbog velike brzine, udarili u kamion. Toše koji je bio na suvozačevom mestu je preminuo, dok je vozač zadobio teške telesne povrede, a menadžerka lakše.