Autor: Informer.rs

16.10.2024.

15:35

Foto: Zoran Sinko

Džet set

Jovana Jeremić zaplakala pred kamerama! Voditeljka ogolila dušu u novoj epizodi spektakularne emisije "4 i po žene" na Informer televiziji (VIDEO)

Ne propustite da sutra od 22:30 budete uz male ekarane i pratite Informer Tv jer vas očekuje puno dobre zabave, smeha, pesme, ali i suza. Kod Zine Al Sattaf, Katarine Odalović, Jadranke Jevtić i Maje Mojsovski Rašević stiže voditeljka Jovana Jeremić spremna da govori na temu: "Ima li ljubavi bez para?"

Informer

 

Iskreno i bez ustezanja Jovana je govorila o svom životu i vezi sa Draganom. Priznala je da njihove poruke koje razmenjuju izgledaju kao da ih pišu lično sultan Sulejman i sultanija Hurem, ali i je i otkrila kakvu im budućnost zvezde predviđaju. 

Voditeljka se prisetila i nekih bolnih momenata iz svog života pa je u jednom momentu i zaplakala. 

- Ja sam mnogo puta odlazila u crkvu Svete Petke i plakala sam, zaista sam plakala jer sam želela to nešto, jer sam zaista imala nameru za tako nečim dobrim - rekla je Jovana sa suzama u očima.

U ovoj epizodi rešena je i misterija naziva Jovanine vile na guglu, a Jeremićka je ispričala kako su pokušali da joj napakoste neki dokoni i zli ljudi. Samo delić atmosfere koji vas sutra čeka na Informer TV u emisiji "4 i po žene" pogledajte u videu ispod.