16.10.2024.

16:38

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

(FOTO) Na sudu dokazivala da je bila s Tošetom Proeskim: Ovako danas izgleda Andrijana, pevačeva najveća ljubav

Rukometašicu Andrijanu Budimir veliki broj ljudi pamti i kao devojku Tošeta Proeskog, koji je poginuo na današnji dan, 16. oktobra, pre sedamnaest godina.

Njih dvoje su bili zajedno sve do strašne nesreće - živeli su u naselju Zlokućani u lepoj pevačevoj vili i planirali budućnost, venčanje i porodicu.

Poslednja poruka koju joj je poslao glasila je: „Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću te čuvati u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te", prenosili su domaći mediji. Posle tragedije se u potpunosti povukla iz javnosti i dugo je tugovala za Proeskim.

Posle njegove sahrane, inače, dugo se pisalo o tome kakve je probleme imala s njegovom porodicom. Navodno, njegov joj je zet bio zabranio da im ulazi u kuću da ne bi došla u posed njegovih albuma na engleskom jeziku i tako zgrnula velike svote novca. Takođe, zbog ove ljubavi je išla i na sud - s Tošetovom menadžerkom koja je tvrdila da sportistkinja i, kako su ga zvali, "makedonski slavuj", u stvari i nisu bili u vezi.

Danas je srećno udata i ima sina. Ugostitelju iz Skoplja, Johanu, izgovorila je sudbonosno "da" 2013. godine. Iduće je već rodila Maksima.

Još uvek je, inače, vezana za sportski svet. Osnovala je školu rukometa i trener je muške ekipe kluba "Skopje", napominje s vremena na vreme štampa.

Tagovi:
Toše Proeski Andrijana Budimir