16.10.2024.

18:04

Foto: ataimages/printskrin youtube

Džet set

Nakon što je dobio dete, Dženan se odselio: Komšije otkrile gde pevač sada živi

Pre tri dana u medijima je odjeknula vest da je Dženan Lončarević postao otac četvrti put, te da mu je ljubavnica Milica podarila drugo dete. Kako se i ranije pisalo, pevač je bio u vezi i živeo sa njom još dok je bio u braku sa suprugom Semirom, koja mu je podarila dva sina. 

Dženan navodno živi sa ljubavnicom Milicom već 15 godina u Beogradu i spekuliše se da je pevaču ovo drugo dete sa njom. Sada su njihove komšije progovorile, a kako su otkrile, Lončarević se odselio iz kraja.

Informer

 

- Dženan je živeo ovde, ali odselio se pre nekoliko meseci. Ovo je zgrada u kojoj je živeo sa suprugom, prolazili su često zajedno, ali iskreno, nismo komunicirali, ja gledam svoja posla i radim, ne gledam okolo. Sad kakav je on kao čovek, to ne znam, ali prema meni je uvek bio korektan - priča radnica jednog lokala u blizini zgrade gde je Dženan živeo.

- Dženan vam više nije ovde, sada živi na Dedinju - rekao je momak koji se našao u ulici.

- Viđao sam ga pre kolima kad prođe ovuda. Ima suprugu živeo je tu sa njom, ali ga nisam skoro video. Kažu da je sada na Dedinju ili Senjaku, tamo negde. Mislim da je opcija za preselenje bio Vračar ili Dedinje, ali mislim da su zbog dece odlučili da bude Dedinje - ispričao je još jedan komšija iz ulice.

Informer

 

- Dolazio je redovno ovde i kupovao je kod nas. Uvek je bio ljubazan i fin, ne mogu ružnu reč da kaže - istakla je radnica obližnje prodavnice.

- Tačno je da je Dženan ovde dolazio, ranije često, ali u poslednje vreme ga nisam videla. Ali kad god je ovde svraćao bio je ljubazan i uvek se šalio. Uvek je naručivao kraći espreso i vodu, nikad nije bio uobražen. Ovde je dolazio sa jednim prijateljem muzičarem, koji obožava motore, baš kao i ja, pa smo često pričali o tome, a Dženan je prevrtao očima jer ih on ne voli, ali je uvek umeo da se našali i govorio mi je da mu nekad dam motor da provoza krug. Ostavljao je bakšiš naravno - ispričala je zaposlena lokala.