16.10.2024.

18:52

Foto: Insajder

Džet set

Dženan odveo vanbračnog sina u Prijepolje: "Došao je 15 dana nakon razvoda i šetao ovuda sav ponosan"

Dženan Lončarević je nedavno dobio drugo dete sa ljubavnicom, a mediji su saznali tu informaciju pre tri dana. Pevač je svoju zakonitu suprugu Samiru varao sa Milicom i sa kojom je živeo u Beogradu.

Kako su sada preneli mediji, Lončarević je svog prvog sina, koji ima tri godine, prvi put odveo u rodno Prijepolje kod svojih.

- Pojavio se u Prijepolju 15 dana nakon razvoda sa prvim detetom. To je bio prvi put da je sina, iz tog drugog nazovi braka, doveo kod roditelja i među rodbinu. Šeta sav ponosan - rekao je dobro upućen izvor i otkrio da niko od rođaka i komšija nije znao da Dženan ima vanbračno dete sve dok nije došlo do razvoda sa Samirom - naveo je izvor.

Informer

 

Neke komšije su potvrdile da se on razveo u julu i da do tada niko nije znao da ima prvo dete.

- Dete je rođeno 2021. godine, a niko nije znao da postoji do sada. Sve se izdešavalo u periodu od jula do oktobra, saznalo se da ima prvo dete, razveo se od Samire, dobio je i drugo dete... - zaključio je izvor za "Blic".

Kako su i sami meštani rekli, ovo je prvi put da je doveo sina u svoj rodni grad.

Podestimo, Dženan je u februaru 2024. podneo zahtev za razvod braka od Samire i to na njen rođendan. Zvanično su u braku bili 25 godina i imaju dvojicu sinova.

Informer

 

S obzirom na to da je od trenutka podnošenja zahteva za razvod prošlo tek nekoliko meseci, očeigledno je da je Lončarovćava partnerka već tada bila trudna, te je to možda i jedan od razloga zbog kojih se odlučio da zvanično okonča brak sa Samirom.