Autor: Informer/K.Ć.

16.10.2024.

21:33

Foto: Ataimages

Džet set

"Nema nijedan hit, a pravi koncert!" Slavni folker osuo drvlje i kamenje po Tei Tairović: "Dno-dna"

Ljuba Aličić, poznat po svom oštrom jeziku, ponovo je osuo rafal po mlađim kolegama, a ovaj put je na tapeti bila Tea Tairović. Ona je nedavno održala dva velika solistička koncerta u Beogradskoj areni i jedan u Nišu, ali starijem pevaču to nije jasno. 

Informer

 

Kako je i sam Ljuba rekao, ne može da shvati kako neko ko nema nijedan hit, pravi tako velike solističke koncerte.

- Ne mogu da shvatim da neko ko ima jednu ili dve pesme, ima solistički koncert. Onda i moja baba i deda mogu da imaju i da se kite tuđim pesmama, to je dno-dna. Ništa nemam protiv Tee, ni protiv ni jedne druge pevačice, ali sam protiv toga da nemaju nijedan hit i da prave solistički koncert. Evo Darko Lazić ima toliko pesama i hitova, a on se još nije usudio da pravi solistički koncert. Šta vam to govori? - rekao je ljutito Ljuba Aličić za Red.

Informer

 

Podsetimo, ovo nije prvi put da pevač narodne muzike kritikuje rad mlađih kolega. On je jednom prilikom opleo i o Aleksandri Prijović, ali je ozbiljno osudio i Barbaru Bobak i Teu Tairović, koje uzimaju ozbiljne cifre za svoje nastupe.

- Nemoj mi njih, molim te! Lupaju cenama, pusti me u... Čuj, Barbara traži sedam-osam hiljada evra. Pa koji ona hit ima?! A koje one imaju hit? Šta će iza njih da ostane?! Ništa, izgubiće se u vidu magle. Nemam ništa protiv njih - rekao je nedavno Ljuba za Pink.