16.10.2024.

22:32

Foto: Printscreen/Narodna TV

Džet set

"Imala sam seks u šumi pred crncem koji je masturbirao!" U lajvu šokirala pričom o vreloj "akciji": Došla su još dvojica! (VIDEO)

Ljiljana Stevanović, bivša inspektorka, trenutno se nalazi u rijaliti programu "Farma 8".

Ona je večeras, zajedno sa cimerima, govorila o najluđim seksualnim iskustvima, kada je šokirala, kako prisutne, tako i gledaoce. Naime, Lili je ispričala da su joj se tokom seksa sa partnerom, švajcarskim biznismenom, pridružila trojica svingera.

Informer

 

- Uvek sam imala dobar seksualan život i partnere koji su dobri u tom smislu. Seksualni život ti je onakav kako se ti sam postaviš. Ja sam nudista, a čak i na nudističkoj plaži sam u toplesu. Mada, meni se nudistički život nastavio i kasnije - govori Ljiljana, pa započinje svoje iskustvo.

Informer

 

- Otišla sam sa dečkom u Španiju, na Ibicu. Bila sam bez grudnjaka na plaži.  Bili smo tu, a oko nas samo grmlje i žbunje. Ja mu tada kažem, ajmo do dina, odnosno grmlja i šume koja su bile oko nas. Mi odemo tamo, stavim ja peškire, i kad u jednom trenutku, vidim crnca na 15 metara od nas koji masturbira. Kad tada, on nama prilazi, a ovaj moj kaže: "Ne brini ti ništa". Posle dolazi i drugi, a zatim i treći muškarac. Ja sam tada mislila sam da će nas ubiti i silovati. Odmah pobegla, a moj dečko je došao za mnom. Seli smo u obližnji kafić, kada mi je objasnio da su to u pitanju svingeri, koji vole da posmatraju parove tokom seksa - zaključuje Stevanovićeva.