17.10.2024.

13:20

Foto: Danijel Soldo / Cropix/YouTube video printscreen/TV Prva

Džet set

"Bavila se i crnom magijom!" Pojavile se šokantne tvrdnje o Tošetovoj menadžerki: "Donela je medaljone sa čvorovima i šišmišima"

Zoran Božinovski, najpoznatiji makedonski novinar-istraživač, je nakon 16 godina javno izneo dokaze i tvrdnje u vezi Tošetove smrti. 

On je za medije otkrio je mrežu mafije koja je vremenom stezala obruč oko legendarnog pevača, a na čelu, kako je rekao, sa Tošetovom menadžerkom Ljiljanom Petrović i producentom Lastom Nikolovskim.

Božinovski je optužio Ljiljanu Petrović, menadžerku legendarnog pevača, za besomučno pranje novca.

Informer

 

- Rekao sam joj da beži iz zemlje jer je dužna 180.000 evra ovoj državi. Vojska, policija i država nemaju sredstava zbog tebe i takvih kao što si ti. Ovde ste ispraznili budžet, a izigravaš neku drugu majku. Zbog toga sam morao pet meseci da sedim kod kuće jer sam bio napadan. Za tih pet meseci sam raskrinkao celu njenu biografiju, kompletnu njenu grčku i kiparsku kriminalnu priču pre Tošeta - priča novinar, pa dodaje:

Informer

 

- Nisam se plašio za bezbednost. Ja ću pre da crknem nego da popustim budalama oko sebe. Ima u meni inata i adrenalina, neću da popustim nekome ko nije pročitao osnovnu školsku lektiru, može da ima milijarde. Dala mi je 11.800 evra od 200.000 evra koliko je trebala da mi plati za nanešenu štetu i nepravdu. Ona je od mene htela da napravi velikog čoveka i zvezdu, da se ne bavim kaubojskim novinarstvom, već da pišem lepe priče, da je trava zelena, da cveta cveće i da lepo miriše. Vozio bih traktor na njenom imanju lavande i bio bih milioner iz blata. Ja sam milijarder, imam u sebi intelektualno vlasništvo... U ovoj glavi toliko ima istine, dokaza, toliko brojki, koji vrede mnogo više od bilo kojih para - govorio je Božinovski.

Informer

 

Zoran je još za medije otkrio da se Ljiljana Petrović bavila i nečistim radnjama.

- Bavila se crnom magijom, ali nije znala da pored sebe imam belog maga, doktora za te stvari. Sve što je želela da mi se desi njoj se odmah vratilo. Jednom prilikom je želela da se vidimo i da upozna moje ćerke, da im daruje poklone. Donela je neke medaljone sa čvorovima, šišmišima i dva telefona. Moj prijatelj mi je rekao da razvežem sve čvorove, da ne unosim u stan i da ćerke to ne nose. Mobilne telefone možete da nosite i pare da trošite. Rekao mi je da mu hitno to donesem u Makedoniju i kada je on opevao sve te pesme njegove, ona se javila iz bolnice. Sve joj se vratilo - istakao je Zoran za Kurir.

Informer

 

- Htela je da mi se približi, da budem njena naredna igračka. Rekla mi je da je već sve novine u Makedoniji kupila... Pevačice je oblačila, nije joj bilo jasno kako je mene promašila... Ja sam se zabavljao, dok je ona pevala o svemu. 

Ljiljana Petrović se nakon ovih navoda javila medijima. U neformalnom razgovoru demantovala je sve navode Zorana Božinovskog, ali zvanične izjave nije želela da daje.