Autor: Informer/D.G.

17.10.2024.

23:51

Foto: Shutterstock/Printscreen/Instagram/jeremicjovana

Džet set

Jovana Jeremić ronila suze! Voditeljka briznula u plač, setila se teškog razdoblja: "Boga sam molila samo za jednu stvar" (VIDEO)

Jedinstvena i uvek iskrena Jovana Jeremić, otvorila je dušu kao nikada do sada u emisiji "4 i po žene" i govorila o svom životu, odnosu sa partnerom, željama i planovima, ali i o teškim životnim momentima.

-  Posle razvoda sam bila veoma tužna i moje srce je bilo žedno ljubavi. Ja nikada posle razvoda nisam želela nikome da budem ni konkubina, ni švalerka, ni usputna avantura. Ja sam bila željna ljubavi jer moja duša je želela da sretne veliku ljubav. Ja sam želela veliku ljubav. Ovo je jako važno da znaju sve žene koje gledaju emisiju. Ja sam bukvalno od Boga izmolila Dragana, ja sam u crkvu odlazila i molila sam se Bogu da mi podari ljubav - rekla je Jovana.

Informer

 

Ona naglašava da nije želela muškarca već srodnu dušu i pravu ljubav.

- Meni moja karijera, svi aplauzi, rejtinzi ničemu ne vrede ako ja nisam ispunjena. Ja nisam tražila muškarca, već iskrenu i pravu ljubav. Ja sam verovala da ću to da sretnem i kada verujete vama će se to dogoditi. Morate srcem da se otvorite. Ja sam milion puta odlazila u Crkvu Svete Petke i molila sam se i plakala sam, jer ja sam želela to nešto i ja sam zaista imala tu nameru za tako nečim dobrim - ispričala je Jeremićka, pa kroz suze nastavila:

Informer

 

- Uvek me je vređalo, kad su me u intervjuima poistovećivali sa tim nekim ženama koje nemaju tu dubinu kao ja. Sigurna sam da je Bog uslišio moje molitve. Kad ovo pričam ja se ne foliram. Zato žene moraju energetski da se otvore da bi se muškarac pojavio, ali da se ne zaleću - kroz suze je ispričala Jeremićka.