17.10.2024.

18:39

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Goca Lazarević brutalno izvređala Zoricu Marković: "Ne povezujete me sa pevaljkama i marginalcima!" (VIDEO)

Goca Lazarević podigla je ogromnu buru u javnosti kada je izjavila da pevačica njenog kalibra, sa hit-pesmom "Vidovdan" ne pripada rijaliti programima.

Ovaj njen stav mnogima je zasmetao, a najburnije su reagovale folkerke Zorica Marković, Milica Dugalić i Vesna Vukelić Vendi.

Ovim povodom, na današnjem prestoničkom dešavanju, oglasila se i Lazarevićeva.

Informer

 

- Ne interesuje me šta ko radi, šta ko peva i šta ko priča. Zanimaju me samo dobronamerni ljudi i moja publika. Oni koji mene prozivaju u najružnijem kontekstu nisu ljudi. Ono što sam ja uradila za 55 godina ne zaslužuje da me povezujete sa marginalcima i pevaljkama.

Podsetimo, Zorica Marković je, nakon što je Goca Lazarević istakla da joj nije mesto u rijaliti programima, za beogradske medije rekla:

- Gordana Lazarević me je šokirala! Prvo, da promeni zubara, da ne šušti! Drugo, plastičnog hirurga da tuži! Treće, da na zid okači sliku Milutina Popovića Zahara! Da, "Vidovdan" je pobeda za vek-vekova, i to stoji. Sreća njena, njen bivši muž joj je to dao, što je i normalno - kazala je Zorica.

Informer

 

- Gordana, nemoj da se foliraš, išla bi ti i te kako u rijaliti, nego te niko nije ni zvao! Nije to prvi put da ona tako k*ki. Gledaj svoja posla, Gordana! Nek ti da Bog još jedan hit kao "Vidovdan", al' teško bez Zahara! Zvali smo te gugutka, a sad si guska, zbog ove izjave! Gugutkice guskice, lupetaš k'o otvoren prozor! Šta je rijaliti, strašno nešto, a? Pa, svima vam je život rijaliti, ako iko zna, znam ja! - zaključila je Zorica za Kurir.