17.10.2024.

20:51

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Treba vratiti porez na šund, danas svako može da peva!" Branka Sovrlić osula paljbu: Odjednom pomisle da su zvezde (VIDEO)

Branka Sovrlić pojavila se danas na jednom prestoničkom dešavanju, a tom prilikom prokomentarisala je brojne aktuelnosti. 

Folk pevačica se, najpre, pred okupljenim pripadnicima sedme sile, dotakla nedavnih stravičnih poplava koje su zadesile Bosnu i Hercegovinu, istakavši da je bila deo akcije koja je pomogala najugroženijima.

Informer

 

- Svi su se trudili. Bilo je telefona, pa donacija. Organizovale su i televizije akciju, a mi pevači, uopšteno umetnici, bili su tamo na telefonima. Zvali su iz čitave Bosne i Hercegovine. Prikupila se velika cifra. Glas sam izgubila javljajući se. Poziv je bio dve marke. Ipak smo mi ljudi koji su se solidarisali sa onima kojima je najteže.

Pitali smo Branku i koliko se estrada promenila od vremena kada je ona počinjala, pa do danas.

- Estrada se mnogo promenila od mojih početaka. Tehnika je uznapredovala i lakše se snima. Ranije nije mogao svako da peva. Mada, ima danas mladih pevača koji lepo pevaju. Mislim da bi trebalo vratiti porez na šund. Danas je sve dopušteno. Trebalo bi da postoji udruženje koje će preslušavati pesme i govori šta sme, a šta ne sme. Publika ipak sve nas gleda, to kako se oblačimo i ponašamo. Smatram da sam ja uvek bila dobar primer. Nikada nisam pila, niti pušala. Nisam se pojavljila ni u žutoj štampi. Nije to meni bilo ni teško. Moj otac je bio vojno lice, pa je sve kod mene bilo po pe-esu - priča Sovrlićeva, pa dodaje:

Informer

 

- Mi smo generacija kada nije bilo zlobe i ogovaranja. Ja danas jedva čekam da vidim svoje kolege, ispričam neke svoje događaje, a čujem njihove. Svako vreme nosi svoje breme. Nemam ja ni sa kim problem danas. Sa mnom su svi ok. Ne glumim veličinu i sa svakim se pozdravim. Dobro... Ima onih koji odjednom pomisle da su zvezde. Moj muž je znao da kaže: "Zalepi plakat, pa vidi koliko će ti doći ljudi!". Nije sve u televiziji, zavisi od publike šta će se kome svideti.

Tagovi: