Autor: Informer/D.G.

18.10.2024.

19:26

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Rada Manojlović u suzama! Pevačicu ovaj gest dirnuo pravo u srce: "Ovo je nešto najlepše..." (FOTO)

Pevačica Rada Manojlović i njena sestra Marija bile su tinejdžerke kada se njihova majka teško razbolela. Rada je završavala školu, a paralelno radila na svadbama i veseljima kako bi pomogla majci u lečenju.

Pevačici je teško da priča o ovom periodu, ali je ipak jednom prilikom podelila bolan trenutak i sećanje na majku koja se borila sa svojom bolešću više od godinu dana. Rada i njena sestra koja je tada imala 17 godina nadale su se najboljem ishodu, međutim od sudbine nisu mogle da pobegnu.

Na godišnjicu majčine smrti Radina sestra podelila je njenu sliku, a jedna umetnica je na osnovu te fotografije sada nacrtala njihov zajednički portret.

Radin i Marijin lik iscrtan je sa strane, dok je njihova pokojna majka u sredini portreta. Topla i emotivna fotografija tera suze na oči, a umetnica je pored portreta postavila i fotografiju njihove majke sa Radinim i Marijinim komentarom, koja joj je poslužila za iscrtavanje ove slike.

Portret pevačice sa svojom majkom i sestrom mnogima je naterao suze na oči. Oglasila se i pevačica koja je dala svoje mišljenje.

- Ovo je nešto najlepše što je neko uradio za nas - napisala je Rada u komentarima.