19.10.2024.

13:03

Foto: Zoran Sinko/Printscreen

Džet set

"Nisam joj ja kriva što ne zna da peva" Jovana Jeremić odbrusila pevačici koja joj je zamerila što je uzela bakšiš: "Publika na nju nije reagovala"

Jovana Jeremić se proslavila kao voditeljka, ali je u više navrata u programu uživo pokazala svoje vokalne veštine.

Jovana često i na privatnim veseljima uzme mikrofon i napravi ludu atmosferu, a na jednoj svadbi na kojoj je nedavno bila gost uzela je čak 1.000 evra bakšiša!

Informer

 

Međutim, pevačica iz benda joj je jako zamerila na tome i optužila ju je da joj je "otela mikrofon", a ovaj video snimak je vrlo brzo završio na društvenoj mreži Tiktok.

Sada se oglasila i Jeremićeva, te poručila pevačici da nije kriva za to što publika nije reagovala na nju.

Informer

 

- Ne dajem marketing nepoznatim osobama. Nisam joj ja kriva što ona ne zna da peva i što publika nije reagovala na nju, a jeste na mene. Ne znam ni ko je, ni šta je, a tako je bilo. Možda je vreme da šef orkestra Mikica promeni pevačicu. Ja bih možda konkurisala ali nemam vremena, idem za Ameriku. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Šta ćeš, izgubila je keš pa se sad ljuti - poručila je u svom stilu Jeremićka za Kurir. 

Podsetimo, Jovana se nedavno provodila kao gost sa pratnerom Draganom, na svadbi, kada se u jednom trenutku latila mikrofona i zapevala. Ona je za samo 10 minuta dobila 1.000 evra bakšiša.