Autor: Informer/K.Ć.

20.10.2024.

11:49

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Imala sam 105 kilograma i htela da se uništim": Ana Nikolić prošla kroz pakao, priznala da je htela da odustane od svega

Pevačica Ana Nikolić otvoreno je progovorila o najtežim trenucima u svom životu, uključujući borbu sa viškom kilograma i mentalnim pritiscima koje je nosila popularnost.

Nakon što je došla do 105 kilograma, Ana je priznala da je u jednom trenutku želela da "uništi" sebe, ali nije uspela.

- Ponekad sam htela uništiti 'Anu Nikolić' na nesvesnom nivou, sa 105 kilograma sedila sam u fotelji i nisam uspela. Ne znam kako je drugima to palo napamet da mogu da me unište, kad ja sama sebe nisam uspela. Navikla sam da budem zgodna i lepa, u nekom momentu to je bio problem - ispričala je Ana. 

Informer

 

Iako se suočila sa brojnim zdravstvenim izazovima, njena najveća motivacija bila je ćerka Tara, koja ju je ohrabrivala da istraje u borbi za svoje zdravlje i ponovo pronađe balans u životu.

- Iz porodilišta sam izašla jako ponosna i to me u tom momentu nije zanimalo, ali kasnije da. Jela sam sve jer mi nikada nije bilo muka, ali kasnije sam morala da presećem. Imala sam i zdravstvene probleme, pa sam uključila i lekove, malo lekovi malo inat... Tara mi je bila pokretač za sve, ja sedim na traci, ona sedi, jede čips i kaže: 'Mama, možeš ti to'. Ona je moj životni uspeh - ispričala je Ana.

Informer

 

- Rodila sam malu Anu u svakom smislu te riječi. Mentalno, psihički, svakako. Pre neki dan mi je rekla pred svojim prijateljicama: 'Mama, zašto nisi normalna?' - nasmala se pevačica "Premijera Vikend Specijal".

Podsetimo, Ana Nikolić i Goran Ratković Rale imali su turbulentan raskid, nakon kog je pevačica pobacale sve stvari sa terase i izjavila da ne želi da čuje za njega. Ubrzo nakon toga, situacija se malo smirila, a Ana i Rače su se pomiri, što je pevačica potvrdila njihovom zajedničkom slikom na Instagramu.