20.10.2024.

18:01

Foto: foto: Miloš Miletić

Džet set

50.000 kristala na Karleušinom telu od milion dolara: Od kostima sa Jeleninog spektakla zastaje dah, diva izgleda nestvarno (FOTO)

Jelena Karleuša održala je sinoć, 19, oktobra, koncert u Skoplju u areni "Jane Sandanski". Bio je to prvi u nizu koncerata u sklopu nadolazeće "Alfa i Omega" turneje, a tom prilikom, muzička diva je kako stasom, tako i glasom oduševila makedonsku publiku.

Jelena je svoje najveće hitove pevala puna dva sata na stejdžu kakav do sada na ovim prostorima nije viđen, a njen stajling posebno je primećem.

Pop zvezda presvukla se nekoliko puta, međutim, kobinezon u kojem se pojavila na sceni, sve prisutne ostavio je bez daha.

Reč je o komadu boje kože, posutom sa skoro 50.000 kristala, koji je Jeleninu figuru savršeno istakao. Čitav stajling, Karleuša je "zaokružila" svetlucavim sandalama, a platinastu kosu po kojoj je poznata podigla je u visoki rep.

Podsetimo, Jelena Karleuša nastupila je sinoć u makedonskoj prestonici pred 6.000 ljudi. Pop diva dočekana je u stilu kraljice, a ekskluzivne fotografije iz Skoplja, pogledajte OVDE.